Bjønndalen, Neverdal

Høyde over havet: ca. 380 meter - boka er lagt ut.

Er mye snø på siste del av turen. Løypa er bare delvis merka, dette vil bli gjort når snøen har smeltet. Det anbefales at turen tas på barmark.

Start turen ved ungdomshuset på Neverdal. Følg merket løype ca. 180 meter i sørøstlig retning opp mot høyspentlinje. Følg høyspentlinjen sørover ca. 150 m til du kommer opp på åsen, her kommer du inn på en sti som følges østover forbi en falleferdig hytte og opp lia ca. 1 km. Turkassen står ved ca. 380 moh. Hele turen er på ca.1.5 km en vei og tar ca. 2-3 timer t/r. Noen partier på løypa med myr, men for det meste går løypa på god og tørr sti. Første og siste del av turen er det ikke noe tydelig sti. De som ønsker det kan ta turen opp til Rabban som ligger ca. 480 moh. Løypa er godt merka.

Tid opp: ca. 2-3 t t/r
Vanskelighetsgrad: Middels(**)