Lesesirkel

Har du lyst på litt "litteratursnakk" en gang i måneden?

Alle som generelt liker å lese, eller som har lyst å finne ut mer om bøker og å snakke om litteratur i en koselig, avslappet atmosfære, er hjertelig velkomne til å bli medlem i lesesirkelen!

Vi møtes en gang om måneden slik at alle får nok tid til å lese utvalgte bok til neste møte. Og det viktigste: Tør å delta! Det er ubetinget IKKE nødvendig å være et litterært geni, eller å ha lest masse allerede.

I lesesirkelen finnes det ikke noen feil svar, feil mening eller oppfatning, men bare lesing, tankeutveksling, og helt sikkert mye fornøyelse og underholdning. I skrivende stund er vi 6 aktive medlemmer, og vi gleder oss alltid over nye ansikter! Lesesirkelen drives privat av Kerstin Gierlich.

Boka vi leser nå er "Svar på brev frå Helga" (Bergsveinn Birgisson). Første møtedato i 2017 er ikke fastlagt ennå. Følg gjerne med her angående oppdateringer på neste møtedato.

Hvis du har lyst å delta, så send gjerne en epost til biblioteket eller ring. Deltakelsen i lesesirkelen innebærer ikke noen forpliktelser, du får delta i så mange eller få møter som du vil. Boka som vi bestemmer oss for å lese, skaffes vanligvis via biblioteket via vanlig bokbestilling og boklån.

Lesesirkelen drives privat av Kerstin Gierlich.

 


Kontaktinformasjon

Navn
Kerstin Gierlich
Stilling
Biblioteksjef
Besøksadr.
Meierigården
Postadr.
Gammelveien 29, 8150 Ørnes
Telefon
75 71 07 90

Åpningstider

DagKlokkeslett
Mandag Stengt
Tirsdag 10.00 - 19.00
Onsdag 10.00 - 15.30
Torsdag 13.00 - 19.00
Fredag 10.00 - 15.30
Lørdag 11.00 - 15.00
Søndag Stengt