Innsamling av veistikker

Illustrasjonsfoto

Vil ditt lag eller din forening være med å tjene penger på innsamling av veistikker langs kommunale veier?

Lag/foreninger som ønsker å delta i konkurransen må melde sin interesse pr. e-post til postmottak@meloy.kommune.no innen den 4. mai. Konkurransen blir avgjort ved trekning.

Det skal samles inn veistikker langs alle kommunale veier på 3 roder. Strekningen Kunna til og med Selstad, fordelt på to roder. Og en rode fra Åmøyhamn til Bjærangen, inkludert Vassdal.
Dersom ditt lag ikke ønsker å delta i konkurranse om alle rodene, må dette skrives i søknaden.

Kart vil bli utdelt til den som vinner trekningen. Innsamlingen må være utført innen 16. mai. Det utbetales 8 000 kroner pr. rode mot regning når arbeidet er utført og godkjent.

Forutsetninger:

• Kontrakt må være skrevet før arbeidet starter.
  • Laget/foreningen må utnevne en ansvarlig/kontaktperson.
  • Veistikkene skal være ferdig innsamlet til og med 16. mai 2017.
  • Alle stikker inntil 30 meter fra veiskulder skal samles inn, - dette gjelder hele stikker og deler av stikker.
  • Stikkene skal leveres på anvist plass.
  • Stikkene skal sorteres på to pallestativ, en for brukbare stikker, og en for defekte.
  • Kommunen skal godkjenne arbeidet før utbetaling.
  • Avtalt beløp vil bli utbetalt mot regning.

Merethe Skille
Stilling