Du er her: Forside / Ledige stillinger INTERNE / Avdelingsleder Plan og utvikling 19/1482

Avdelingsleder Plan og utvikling 19/1482, intern utlysning

Virksomhet: Samfunn, Plan og utvikling
    Arbeidssted: Plan og utvikling
    Stillingsprosent: 100 % fast stilling
    Søknadsfrist: 24.11.2019

Om stillingen

Leder for  Plan og utvikling skal være en samfunnsbygger og pådriver til helhetlig samfunnsutvikling sammen med resten av ledergruppen i Samfunn, og lede fagområdet iht. delegert myndighet fra kommunalsjef.

Sammen med kommunalsjef og resten av ledelsen har avdelingsleder ansvar for at meløyfjæringer får gode tjenester og at ledelse og styring skjer i samsvar med politiske føringer og en bærekraftig økonomi.Være en pådriver og initiativtaker til fornyelse og utvikling av avdelingen for å sikre fremtidsrettede og bærekraftige plan og utviklingsprosesser. Være en drivkraft for samarbeid, godt arbeidsmiljø og samhold.

Avdelingsleder skal, i tillegg til ledelse av avdelingen, ivareta konkrete oppgaver ved bruk av egen fagkompetanse.

• Budsjett- og økonomiansvar for avdelingen
    • Personalansvar og ansvar for medarbeidersamtaler.
    • Faglig ledelse av plan og utviklingsarbeid, med særlig vekt på lovkrav, samfunnsnytte, myndighetsutøvelse, næringsutvikling og gode planprosesser.
    • Lede og delta aktivt selv i utvikling, planlegging og gjennomføring av ulike prosjekter.
    • Utarbeide og følge opp årlig handlingsplan for plan og utvikling
    • Ansvarlig for saksbehandling til politisk nivå.
    • Utforme tertial- og årsmelding for avdelingen
    • Ivareta konkrete oppgaver i avdelingen

Kvalifikasjoner

• Relevant universitets- eller høyskoleutdanning på bachelornivå eller tilsvarende.
    • Relevant kompetanse innen plan og utviklingsarbeid.
    • Ha interesse for- og helst erfaring fra ledelse av mennesker
    • Ha interesse for- og helst erfaring fra økonomiarbeid, budsjettdisiplin og kontroll

Personlige egenskaper:

• Inkluderende og involverende ledelse
    • Etterrettelig, høy integritet, beslutningsdyktig, målrettet og gjennomføringssterk
    • Effektiv, løsningsorientert og med god arbeidskapasitet
    • Analytisk, evne til å tenke helhet og strategisk
    • Evne til å begeistre og motivere
    • Relasjonsbygger og samarbeidsorientert i utøvelsen av ledelsen av avdelingen
    • Resultatorientert, med evne til å forankre og finne gode løsninger for å nå både økonomiske, menneskelige og faglige mål

• Interessante arbeidsoppgaver og faglige utfordringer
    • Lønn etter kvalifikasjoner/ avtale

• Tilsetting i henhold til gjeldende lov- og avtaleverk.
    • Søknader der det ikke er ført opp utdanning eller praksis vil ikke bli vurdert.
    • Dokumentasjon av opplysninger gitt i søknaden blir etterspurt i forbindelse med intervju, eller ved forespørsel.

For spørsmål, kontakt kommunalsjef Kjell Gunnar Isaksen tlf. 901 34 969
    E-post: kjell-gunnar.isaksen@meloy.kommune.no