Sprekest i Nordland

Meløy kommune har Nordlands sprekeste administrasjon.

I fjor deltok kommunestyret i Nasjonalforeningen for folkehelsen sin konkurranse om å bli sprekeste kommunestyre i Nordland fylke, og endte på en fjerdeplass. I år har 30 ansatte i Meløy kommunes administrasjon deltatt i Nasjonalforeningens konkurranse om hvem som har fylkets sprekeste administrasjon. I perioden 16. februar til 14. juni har deltakerne gått fjellturer, jogget, syklet, trent på treningsstudio og deltatt i andre aktiviteter i hard konkurranse med 10 andre kommuner. Totalt har Meløys administrasjon vært fysisk aktiv i 3883 timer. Det utgjør et gjennomsnitt pr måned på 32,7 timer pr deltaker.

Fredag 26. juni kom belønningen.

Sprekeste administrasjon- At Meløy kommune har satset på folkehelse over mange år har gitt resultater. Tidligere i år fikk kommunen Folkehelseprisen. Nå får dere også pokal for å ha den sprekeste kommuneadministrasjonen. Gratulerer så mye, sa leder i Nasjonalforeningens lokallag i Nordland, Turid Olaussen og nestleder Rita Unn Jensen da de overrakte pokalen.

- Kjempeartig og så fortjent, sier en stolt rådmann, Hege Sørlie.

- Jeg visste at det finnes en del skikkelige spreke fjellgeiter i administrasjonen, men resultatet av denne konkurransen viser at hele administrasjonen er svært aktiv. Dessuten har vi vel alle blitt litt bitt av konkurransebasillen og lagt opp til en del ekstraturer slik at timekontoen kunne vokse, sier rådmannen  og legger til.

- Først Folkehelseprisen og nå den sprekeste administrasjonen i Nordland. Det er et resultat av lysten til å være aktiv i en vakker kommune med mye flott natur og gode turmuligheter. Takk for super innsats til alle sammen. Oppfordrer alle til å fortsette med trimmen utover sommeren!

Her er resultatet (gjennomsnitt timer pr deltaker):

 1. Meløy 130, 8 t
 2. Flakstad 124, 5 t
 3. Dønna 121, 8 t
 4. Hadsel 101, 5 t
 5. Fauske 98, 6t
 6. Steigen 97, 2 t
 7. Bodø 88, 4 t
 8. Leirfjord 83, 6 t
 9. Hemnes 79, 3 t
 10. Rana 74 t
 11. Moskenes 60, 6 t


Kontaktinformasjon

Navn
Grete Høgmo Stenersen
Stilling
Fagleder kultur
Besøksadr.
Meløy rådhus
Postadr.
Gammelveien 5, 8150 Ørnes
Telefon
75 71 00 00

Åpningstider:

Åpningstider omsorgsseksjonen
DagKlokkeslett
Mandag - Fredag 08.00 - 15.30