Halsa skole og Meløy oppvekstsenter

I Folkehelseuka 2018 feiret vi at Halsa skole og Meløy oppvekstsenter er godkjent som helsefremmende skole og oppvekstsenter.

Halsa skole

Dagen ble feiret med flagg, ballonger, smoothie og frukt. Rektor Mona Mork åpnet med å ønske velkommen. Folkehelserådgiver Marlene Blomstereng Karlsen snakket om hva som skulle til for å bli en helsefremmende skole. Hun hadde også med seg en bålpanne som gave til skolen. Ordfører Sigurd Stormo foretok den offisielle åpningen sammen med elevrådsleder Simon Myrvang. Kommunalsjef Marit Buvik kom med hilsninger og gratulerte skolen. Etterpå var det leker som trivselslederne hadde ansvar for. Det var en pause med forfriskninger. Smoothie var veldig populært blant elevene. Det ble en fantastisk dag å feire med gnistrende sol fra skyfri himmel. Se de fine bildene fra dagen tatt av Beathe-Iren Tømmerberg .

Meløy oppvekstsenter

Folkehelserådgiver Marlene Blomstereng Karlsen ønsket velkommen og foretok den offisielle åpningen sammen med elevrådsleder Johan Helgesen og førskolegutt Sigve Fagervik Leirvik. Hele oppvekstsenteret er godkjent som helsefremmende så det ble avduket skilt både i barnehagen og på skolen. Kommunalsjef Marit Buvik kom med hilsen og gratulasjoner og var med på feiringen. Oppvekstsenteret fikk en bålpanne i gave fra kommunen. Etter åpningen og avdukingen ble det arrangert leker der kommunens representanter fikk vise fram sin konkurranseinstinkter. Trivselslederene ledet an med aktivitetene Hauk og due og Flaggleken i et nydelig vårvær. Det ble servert deilig suppe til gjestene og fruktsalat til dessert. Noen av elevene ved skolen hadde et flott musikkinnslag. Se de fine bildene fra dagen tatt av Frank Wiik Rendal (som var med på feiringen som representant fra FAU).

HURRA for Halsa skole og Meløy oppvekstsenter - og gratulere så mye med et godt arbeid!

Marlene Blomstereng Karlsen
Stilling