Du er her: Forside / Nyheter / 100 tester gjennomført i dag

Stor pågang for testing

Nærmere 100 personer ble testet på teststasjonen på Ørnes i dag.

I forbindelse med at det i helgen ble funnet positiv selvtest hos en ansatt i Glomfjord barnehage, er det i dag tatt rundt 100 PCR-tester ved teststasjonen på Ørnes. Prøvene er sendt inn til analyse og svar vil komme fortløpende. Flere tester vil bli gjennomført i morgen.

Lang ventetid

Den store pågangen har ført til at enkelte har opplevd lang ventetid på telefonen ved Ørnes legekontor. Det beklager vi, men ber samtidig om forståelse for dette kan forekomme i perioder når presset er stort. Ved behov for akutt hjelp, husk at du alltid skal ringe 113.

Informasjon

Alle berørte foreldre og foresatte ved de to avdelingene i Glomfjord barnehage har fått tilsendt informasjon om hvordan de skal forholde seg i den situasjonen som har oppstått. De vil også i det videre bli holdt orientert. Meløy kommune vil i tillegg legge ut nødvendig informasjon til øvrig publikum.

Råd og anbefalinger

Er det noe du lurer på angående gjeldende anbefalinger og smitteverntiltak fra nasjonale myndigheter? Her finner du en oversikt. Vi anbefaler hver enkelt om å gjøre seg kjent med disse og slik bidra til forhindre ytterligere smitte.

Nasjonale tiltak gjeldende fra midnatt natt til 15. desember

Smittekarantene for nærkontakter (helsenorge.no)

Publisert: 20.12.2021

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?