Du er her: Forside / Nyheter / 17. mai i Meløy

17. mai i Meløy

Meløy kommune ønsker å bidra til en fin markering av 17. mai.

Nasjonaldagen nærmer seg, og til tross for at korona og at barnetogene ikke kan gjennomføres som vanlig, vet vi at det vil bli mange kreative og fine markeringer rundt omkring i bygdene på selve dagen.

Vi oppfordrer innbyggerne til å ta på seg finstasen, pynte hjemme med flagg og blomster og feire dagen så godt det lar seg gjøre innenfor de gjeldende smittevernreglene fra myndighetene.

Del dine bilder med oss

Vi ønsker gjerne å se hvordan dere feirer dagen, og håper at noen kan ha lyst til å dele sine bilder fra årets 17. mai feiring med oss. Dette kan dere gjøre ved å legge ut bilder på Instagram eller Facebook, og bruke hashtaggen #17maimeløy.

Vi vil i løpet av dagen gjøre et utvalg blant bildene og publiserer dem på vår Instagram side. Alle som sender inn bilder blir med i trekningen av 5 gavekort à 500 kroner.

Taler for dagen

Meløy kommune ønsker også å bidra til en fin markering av nasjonaldagen, og vil på 17. mai publisere en video med barnas tale fra Meløy oppvekstsenter, russetale fra Meløyrussen 2020 og tale for dagen med ordfører Sigurd Stormo.

Talene vil være tilgengelige på vår facebookside fra kl. 10.00.

God 17. mai.

Sist endret: 18.05.2020