Du er her: Forside / Nyheter / 55 forførende friluftsmål

Forførende friluftsmål i Meløy

Et nytt forførende friluftsmål presenteres av Salten friluftsråd hver dag gjennom hele sommeren. I Meløy er det seks flotte turer som er valgt ut.

Du får turbeskrivelser, egne kart med ruter på, info om opplevelsesmuligheter, adkomst og vanskelighetsgrad. Turene presenteres i papirutgaven av Avisa Nordland og på an.no. En samlet presentasjon av turmålene finner du på an.no/turtips og på Salten friluftsråd.

Forførende turmål i Meløy
  • Engenbreen - ta turen til flotte Svartisen og den unike brearmen: www.telltur.no
  • Hornneset - besøk Meløys mest attraktive friluftsområde: www.telltur.no
  • Innerstøtt - opplev kystperlen Støtt: www.telltur.no
  • Nedre Naver - tre opplevelser på en gang: Glomfjellet, Glomfjordløva og Fykantrappan: www.telltur.no
  • Svartvasshamran: turen som gir deg oversikt over de majestetiske fjellene i nordre Meløy: www.telltur.no
  • Verdens ende: dette er turen for alle, også de med rullestol og vogn, i et virkelig naturskjønt område: www.telltur.no
TellTur-konkurranse

Registrer turen dine på telltur.no. Benytt koden du finner når du kommer fram til målet for turen. Åtte turer registrert i Salten gjør at du er med i treningen av ti reisepass fra Nordland fylkeskommune. Med reisepasset kan du farte så mye du vil i ei uke med alle hurtigbåter og busser i fylket.

Alle som registrerer minst åtte turer er også med i trekningen av hovedpremien: Et døgn for to på Tranøy fyr.

Salten frikuftsråd administrere konkurransen, og den varer i perioden 5. juli til 5. november 2018.

Sist endret: 09.07.2018