Du er her: Forside / Nyheter / Åpent møte kystbyen Ørnes

Ønsker et nært samarbeid med innbyggerne

Vi inviterer til åpent møte i forbindelse med oppstart av stedsutviklingsprosjektet "Vi bygger kystbyen Ørnes sammen - for Meløy".

Onsdag 11. september kl. 17.00-19.45
Sted: Kommunestyresalen

Meløy skal være en attraktiv og god kommune å bo i. En vedtatt strategi for å komme dit er å styrke og utvikle kommunesenteret Ørnes. På bakgrunn av dette har Meløy kommune satt i gang stedsutviklings- prosjektet "Vi bygger kystbyen Ørnes sammen - for Meløy". Sammen med BYLIV-senteret har vi engasjert tre kompetanseteam som skal jobbe med syv definerte problemstillinger utover høsten. Utviklingsarbeidet skal gjøres i samarbeid med bygdene og innbyggerne i Meløy.

11-12. september er det oppstartseminar for arbeidet hvor de tre teamene blir presentert for Meløy. I den forbindelse inviterer vi til åpent møte i kommunestyresalen.

Program:

• Kort presentasjon av stedsutviklingsprosjektet "Vi bygger kystbyen Ørnes sammen  - for Meløy"

• Grendelagene presenterer sine bygder for de tre teamene

• Kafedialog: publikum får anledning å diskutere aktuelle problemstillinger med teamene.

Vi ønsker et nært samarbeid med innbyggerne i denne prosessen og håper at så mange som mulig har anledning å komme. Vi serverer kaffe og frukt.

Utdypende informasjon om prosjektet finner du her

Velkommen!

Sist endret: 10.09.2019