Du er her: Forside / Nyheter / Åpent møte Nasjonal turiststi Svartisen

Åpent møte - Nasjonal turiststi Svartisen

Velkommen til åpent møte om Svartisen onsdag 30. mars.

Meløy kommune inviterer innbyggere, næringsliv, lag og foreninger og ellers alle interesserte velkommen til et åpent møte om Svartisen.

• Dato: Onsdag 30.mars
  • Tid og sted: Kommunestyresalen, Meløy rådhus kl. 18.00-20.00

I møtet vil Meløy kommune presentere arbeidet med å utvikle Svartisen som reiselivsdestinasjon, blant annet med utgangspunkt i Miljødirektoratets autorisasjonsordning «Nasjonale turiststier».

Espen Maruhn, rådgiver næring ved Meløy kommune, vil redegjøre for hvor langt man er kommet i arbeidet med å få Svartisen autorisert som nasjonal turiststi, og planer og ideer for veien videre.

Utviklingen av Svartisen skjer blant annet i samarbeid med arkitektbyrået DRMA og Universitetet i Bergen. Disse vil også være til stede og presentere sitt arbeid.

Etter presentasjonene vil det bli åpnet for dialog, og muligheter for salen å komme med spørsmål, innspill og ideer til videre utvikling av Svartisen.

Svartisen er noe vi alle i Meløy har et forhold til og det er viktig for oss å få delt dette med mange. Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

Vi serverer kaffe og noe lett å bite i, og vil derfor gjerne vite hvor mange som kommer på forhånd.

For påmelding, send en SMS eller epost til Espen Maruhn, rådgiver næring Meløy kommune:

Påmeldingsfrist er satt til mandag 28. mars.

Her kan du lese mer om autorisasjonsordningen "Nasjonal turiststi"

(Foto: Emilie Solbakken)

Publisert: 18.03.2022