Du er her: Forside / Nyheter / Åpner for begrenset besøk

Åpner opp for begrenset besøk

Meløy kommune åpner nå opp for begrenset besøk på sykehjemmene.

Meløy kommune åpner nå litt opp for besøk på sykehjem dersom besøksrom benyttes eller ved at pårørende tar med seg pasient ut. Både Ørnes sykehjem og Vall sykehjem har tilrettelagte besøksrom som kan benyttes i den sammenheng.

Besøksrom

Besøksrommene ved både Ørnes- og Vall sykehjem vil være åpne fra kl. 10.00 til 20.00. Besøksrommene kan benyttes maks 30 minutter per besøk. Vi oppfordrer besøkende til å kontakte personalet på forhånd. På Vall sykehjem kan besøkende velge å bruke hagen som besøksrom så lenge været tillater det.

For alvorlig syke pasienter vil det være aktuelt med besøk på pasientrom.

Må følge smittevernrådene

Alle besøk forutsetter at man følger gjeldende smittevernråd:

• Vaske hendene før de går inn på sykehjemmet.
  • Holde minst 1 meters avstand til andre.
  • Gå direkte til pasientrom/ besøksrom, og ikke oppholde seg i fellesarealer.
  • Vask hendene når du forlater pasientrom/ besøksrom.

Vi minner om at Helsedirektoratet fremdeles anbefaler adgangskontroll og alminnelig besøksstans i alle landets offentlige og private helse- og omsorgsinstitusjoner, samt i fellesarealer i omsorgsboliger. Vi ber derfor om at alle besøk avklares med sykehjemmet på forhånd, og at man begrenser antallet besøkende til et minimum.

Sist endret: 28.04.2020