Du er her: Forside / Nyheter / Åpning Ambulansestasjon Ørnes

Ny og moderne ambulansestasjon åpnet

Ambulansestasjon Ørnes ble offisielt åpnet mandag 26. august.

Ambulansestasjon Ørnes ble offisielt åpnet mandag 26. august ved administrerende direktør i Nordlandssykehuset Paul Martin Strand og ordfører Sigurd Stormo. Den nye ambulansestasjonen på 446 m2 er lokalisert i Spildra på Ørnes, og har plass til tre ambulansebiler. Det er Målselv eiendom som står som eier og utleier av bygget, som er satt opp av Målselv bygg.

Dette er Nordlandssykehusets første stasjon som er bygget helt etter de ansattes egne spesifikasjoner forteller administrerende direktør i Nordlandssykehuset Paul Martin Strand, og Meløy har vært en pilot i så måte.  Resultatet er en lys og moderne stasjon med alle nødvendige fasiliteter. Stasjonen, som har cirka 920 turer totalt i året, har heldøgnsbemanning med 5-7 personer på vakt til enhver tid. Vaktlagene har nå fått egne soverom med bad i en stillesone av huset. Stasjonen inneholder også stue, kjøkken, garderober, øvingsrom, vaskerom og kontorer

- Dette er en stor dag for tjenesten sier en strålende fornøyd områdeleder Jim Helge Andreassen, - Her har både ansatte og biler fått hus med hotellstandard.

Sist endret: 28.08.2019

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?