Du er her: Forside / Nyheter / Åpning av Utsikten barnehage

Åpning av Utsikten barnehage

I dag kunne barna endelig ta i bruk nye Utsikten barnehage.

I dag kunne endelig styrer Monika Farestveit og assisterende styrer Heidi Grytvik ønske barna og foresatte velkommen inn i nye Utsikten barnehage. Det er tidligere Fjøshaugen barnehage, Spildra barnehage og Neverdal barnehage som nå utgjør Utsikten barnehage.

Lyse og romslige lokaler

Den nye barnehagen er lokalisert i tidligere Neverdal skole, og bygget har gjennomgått en betydelig renovering siden man begynte arbeidet i juni 2019. Det er store og lyse rom som nå tar imot barna, og ungene har rikelig med boltreplass. – Vi ligger langt over det som er arealnormen for barnehager, sier styrer Monika Farestveit. - De flotte lokalene med blant annet egen hall, sløydsal og aktivitetsrom gir oss unike muligheter for en aktiv barnehagehverdag.

En del arbeid gjenstår på uteområdene, men dette vil komme på plass så snart som mulig. – Vi har et fantastisk uteområde med flotte turmuligheter i nærmiljøet, sier Monika. Alt av uteleker er kjøpt inn, og er klare til montering.

Barna i fokus

Barnehagen har åtte avdelinger, fire avdelinger er for barn mellom ett og tre år, og fire avdelinger for barn mellom tre og seks år. I alt har barnehagen 144 plasser og en stab på rundt 30-40 stykker. – Vi er et godt faglig nettverk med mange pedagoger og faglig dyktig ansatte. Alle sammen gleder seg over å nå være en del av et større miljø.

Ved oppstart har barnehagen 102 barn, og for Monika og de andre voksne vil det viktigste fokus nå framover være å trygge barna i de nye omgivelsene. -Trygging av barna kommer i første rekke, sier Monika Farestveit. Når vi alle har funnet oss godt til rette i det nye miljøet og blitt kjent med hverandre, kan vi foreta den offisielle åpningen.  Den offisielle åpningen av Utsikten barnehage vil derfor komme først i månedsskiftet februar-mars.

 

Assisterende styrer Heidi Grytvik og styrer Monika Farestveit.

Sist endret: 07.01.2020

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?