Du er her: Forside / Nyheter / Barnepass i påskeuken

Regjeringen oppfordrer barnehager og skoler til å holde åpent i påsken.

Vi går nå inn i påskehøytiden, skoleferie og fritid for mange. Ansatte i skole og barnehager skal få en liten pust i bakken etter en svært hektisk og annerledes tid. Det er imidlertid ikke alle barn som har det like lett i ferietiden, og noen voksne må dessverre være på jobb gjennom påskehelga. Regjeringen har i pressemelding Nr: 60 – 20 oppfordret barnehager og skoler til å holde åpent, også i helligdagene hvis det er behov.

Meløy kommune kommer til å opprettholde et tilbud om barnepass på de fleste skoler og barnehager i de normale åpningstidene mandag og tirsdag, og frem til kl. 12.00 på onsdag. Det er enda uklart om vi kommer til å ha åpent på helligdagene.

Noen av bedriftene i Meløy kommer til å opprettholde produksjon gjennom påskehøytiden. Vi ber bedriftslederne om å kartlegge behovet for barnepass hos sine arbeidstakere og eventuelt kontakte kommunalsjef oppvekst Tarald Sæstad. Kommunalsjef og kommunens kriseledelse vil vurdere behov for å holde åpent skoler og barnehager dersom det kommer inn henvendelser fra bedrifter.

Endelig beslutning vil bli tatt tirsdag 7. april kl. 09.00

Kommunalsjef Oppvekst