Du er her: Forside / Nyheter / Besøkstans ved institusjonene

Besøkstans ved institusjonene

Det er innført besøkstans og adgangskontroll ved helse- og omsorgsinstitusjonene i Meløy.

For å beskytte sårbare pasienter og brukere mot covid-19 smitte er det innført adgangskontroll og alminnelig besøkstans ved helse- og omsorgsinstitusjonene i Meløy kommune. Dette etter anbefaling fra Helsedirektoratet. I Meløy gjelder dette:

• Ørnes omsorgsenter
  • Vall sykehjem
  • Mosvoldtunet hus 1 og 2

I noen tilfeller vil det være behov for å gjøre unntak fra besøksstans der pårørende til kritisk syke får besøke sine nærmeste. Virksomhetens leder kan gjøre beslutning om unntak.

Besøks- og adgangskontrollen vil være gjeldende inntil annen beskjed blir gitt. Vi ber om forståelse for dette og ber pårørende ta kontakt med gjeldende institusjon eller avdeling dersom man har spørsmål.

Besøkstans er innført etter anbefaling fra Helsedirektoratet.
Les anbefalingen her

Sist endret: 18.03.2020