Du er her: Forside / Nyheter / #dagensaktivitetmeløy

#dagensaktivitetmeløy

Vi inviterer til #dagensaktivitetmeløy.

Mange sitter nå hjemme og ikke helt vet hva de skal fylle fritiden med. Dagene kan føles lange uten dine vanlige fritidsaktiviteter og sosial omgang. Det er viktig for din fysiske og psykiske helse at du fortsatt er aktiv og finner på ting. Derfor inviterer vi deg til #dagensaktivitetmeløy.

Ta et bilde eller en liten filmsnutt relatert til dagens tema og last det opp på facebook og/eller instagram med #dagensaktivitetmeløy eller send det til mette.haurum@meloy.kommune.no, da skal vi legge det ut under dagens innlegg for deg. Aktivitetene kan gjøres alene eller med de du bor sammen med. Hver mandag trekker vi en premie blant de som har deltatt i løpet av uka. Pass på at innlegget er offentlig slik at vi kan se det på facebook og instagram.

Dagens tema vil bli lagt ut på Meløy kommunes facebook- og hjemmeside.

Vi ønsker dette vil skape samhold og motivasjon i en vanskelig tid. Sammen kan vi inspirere hverandre til kreative og morsomme aktiviteter.

Dagens tema

• 29. mars: søndag

Hvordan ser den beste søndagen ut? #dagensaktivitetmeløy

• 28. mars: plukke opp søppel

Endelig helg og vi har god tid til å ta oss en tur ut. Vi vil anbefale alle å ta med en pose (og hansker) og plukke opp søppel der du går. Snøen er borte mange steder langs kysten og avslører dessverre hvor mye søppel som ligger i vår flotte natur. #dagensaktivitetmeløy

• 27. mars: velvære

Det er viktig vi tar vare på oss selv og hverandre. Hva er velvære for deg? #dagensaktivitetmeløy

• 26. mars: tur i fjæra

Ta en tur i fjæra. Tegn i sandet, kast steiner i vannet eller finn ting i tangen. #dagensaktivitetmeløy

• 25. mars: brettspill

Hva er favorittspillet ditt og hvem spiller du med? #dagensaktivitetmeløy

• 24. mars: uteaktivitet i regn

Litt regn og vind burde ikke holde oss fra å komme oss ut. Frisk luft gir energi. Kle godt på deg og vis oss hva du finner på ute i dag. #dagensaktivitetmeløy

• 23. mars: puslespill

Å legge puslespill har blitt veldig populært. Holder du på å pusle eller har du et liggende du kan ta fram? Vis oss puslespillet ditt (eller andre ting du underholder deg med i disse koronadager) #dagensaktivitetmeløy

• 22. mars: søndagsmiddag

Utnytt at du har god tid og lag en skikkelig søndagsmiddag. Kanskje lag litt ekstra så du har rester til morgendagen også. Hvordan ser din søndagsmiddag ut og hvem lager du den med? #dagensaktivitetmeløy

• 21. mars: kreativ i snøen

Snøen gir oss utrolig mange muligheter. La oss i dag hylle den og ha det gøy. Hvordan er du kreativ i snøen? #dagensaktivitetmeløy

• 20. mars: tacofredag

Tacofredag samler familien. Du har garantert ditt favorittfyll. Vis oss hvordan den perfekte tacofredagen ser ut? #dagensaktivitetmeløy.

• 19. mars: skitur

I dag skal vi finne fram skiene og få farge i kinnene. Frisk luft gir energi. Hvordan ser din skitur ut i dag?

• 18. mars: rydding
Du har sikkert en skuff, et skap, en bod, en bag eller et noe annet som trenger å ryddes i? Kanskje du du finner en morsom, gammel ting du trodde var borte for alltid. Hva har du funnet i dag? #dagensaktivitetmeløy.

• 17. mars: trening i stua

Med all organisert trening avlyst er det viktig vi er flinke til å holde oss aktive hjemme. Det ligger mye inspirasjon på nettet til hjemmetrening, og kanskje vi kan inspirere og motivere hverandre her. Hvordan ser din treningsøkt ut i stua i dag og gjør du den sammen med noen? #dagensaktivitetmeløy.

Sist endret: 29.03.2020