Du er her: Forside / Nyheter / Dans Uten Grenser

Dans Uten Grenser

Meløy kulturskole

Meløy Kulturskole vil i år inngå samarbeid med Dans Uten Grenser. Dette er en organisasjon som skolerer barn og ungdom til danseinstruktører. Dette skjer ved at de sender ut profesjonelle dansere og pedagoger som gjennom flere helgesamlinger i løpet av et skoleår lærer bort alt man trenger for å kunne instruere andre. De lærer det å arbeide selvstendig, være ansvarlige, og både å lage koreografier, teori og det å velge og klippe musikk slik at de kan tilrettelegge timene best mulig. I dag finnes dette tilbudet i 18 kommuner, og Meløy vil være den første kommunen nord for Florø til å gi dette tilbudet.

Sentralt i denne modellen er at ungdommene etter kurset vil være instruktører ved Meløy kulturskoles Danseverksted. Dette er en ulønnet jobb, men lønnen vil være utdanningen, oppfølging, og de arrangerer også reiser og kurs som vil være mulig å få dekt.

Alder fra 12 år. Tilbudet er gratis. Oppstartsdato er ikke satt enda, men vil være i løpet av høsten.

For mer informasjon, se hjemmesiden til Dans Uten Grenser.

Søknadsskjema finner dere her.

Sist endret: 13.08.2018