Du er her: Forside / Nyheter / Del dine nasjonalparkopplevelser

Del dine nasjonalparkopplevelser!

Del dine nasjonalparkopplevelser med flere.

Norges nasjonalparkkommuner ønsker å synliggjøre og spre kunnskap om de ulike nasjonalparkene rundt omkring i landet, og har startet kampanjen #minnasjonalparkopplevelse for å synliggjøre mangfoldet av opplevelser nasjonalparkene har å by på.

Bilder, historier og gode opplevelser vil bli publisert på instagramkontoen @nasjonalparkkommuner og på deres facebookside.

Meløy kommune er en av 31 nasjonalparkkommuner i Norge. Her finner du Lahko nasjonalpark og Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark, som begge kan by på et vell av opplevelser.

Vi blir veldig glade dersom du vil dele din nasjonalparkopplevelse med oss, og med det inspirerer flere til å besøke nasjonalparkene.

Kom deg ut på tur i og rundt våre flotte nasjonalparker, og del opplevelsen på sosiale medier gjennom bruk av emneknaggen #minnasjonalparkopplevelse.

Følg gjerne også @nasjonalparkkommuner på Instagram og Norges nasjonalparkkommuner på Facebook.

God tur!

Publisert: 12.08.2021