Du er her: Forside / Nyheter / Den kulturelle skolesekken

Den kulturelle skolesekken

Den kulturelle skolesekken skoleåret 2020/2021

Elevene i Meløyskolen kan glede seg til flere nye produksjoner i Den kulturelle skolesekken skoleåret 2020/2021. Vi har nå fått oversikt over tilbudene som kommer fra Nordland Fylkeskommune og her kan vi blant flere tilbud fremheve IESTEV – HUNNBJØRNEN med Maxida Märak og MiNensemblet og ABSENCE CREW som kommer med en eventyrlig danseforestilling. For å kunne ta godt imot artistene som besøker skolene i Meløy får elever på 6. trinn tilbud om kulturarrangørkurs.

Elevene i Meløyskolen får også tilbud om lokale produksjoner i regi av Nordlandsmuseet: Operasjon Muskedunder, Bygg og bevar, Modernisering av Nordland, Høvdingesetet på Øysund, Den slipte bergkunsten og Skolen i gamle dager. Nordlandsmuseet og Newton Meløy samarbeider om kraft og energikamp. Elevene får også besøk av kulturskolen og de besøker biblioteket.  Vi vil også tilby elevene produksjoner i visuell kunst, litteratur og film.
Ny DKS plan for Meløy for perioden 2020-2024 skal ferdigstilles i år.

 

IESTEV – HUNNBJØRNEN
En konsert med den svensk-samiske joikeren, rapperen og samerettighetsaktivisten Maxida Märak og det Narvik-baserte klassiske kammerorkesteret MiNensemblet.

Maxida Märaks hardtslående tekster og atmosfæriske joik sammen med MiNensemblets visuelle og drømmende toner er en frisk og spennende miks av musikksjangre.

 

 

 

 

 


ABSENCE CREW
        
Er kjent for mange fra Norske Talenter på TV, et av medlemmene Ole Petter Knarvik har vi med stor suksess også brukt tidligere i DKS Meløy.

Vi har alle hørt de klassiske folkeeventyrene før, men slik har du garantert aldri sett dem bli fremført! Sammen med den frekke fortellerstemmen lest av Bjarte Hjelmeland forteller Absence historien om Askeladden som skal trollbinde prinsessen, på en imponerende og humoristisk måte

Sist endret: 07.04.2020

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?