Du er her: Forside / Nyheter / Ekstraordinært kommunalt næringsfond

Tildeling av ekstraordinære midler

Formannskapet har tildelt midler fra ekstraordinært kommunalt næringsfond 2020.

Meløy kommune ble tidligere i høst tildelt 1 448 259 kroner som ekstraordinære midler til kommunalt næringsfond. Midlene kom på bakgrunn av covid-19, og skal legge til rette for økt aktivitet, sysselsetting, og verdiskapning hos bedrifter, etablerere og andre næringsaktører med forretningsadresse i Meløy.

Følgende tildelinger ble gjort av formannskapet torsdag 12. november:

• Ny Næring: Søknad om støtte til utvikling av forretningsmodellen.
    Innvilget tilskudd kr. 65 000, -
  • Svartisen AS: Søknad om støtte til visuell profilering.
    Innvilget tilskudd kr. 50 000,-
  • Beyond Limits AS: Søknad om støtte til prosjektering av «Via ferrata» tilbud i Meløy.
    Innvilget tilskudd kr. 100 000,-
  • Meløy Adventure AS: Søknad om støtte til felles offentlig rom med unik arkitektur på Kalsholmen fyr.
    Innvilget tilskudd kr. 300 000,-
  • Meløy næringsforum: Søknad om støtte til videreutvikling av handels- og servicenæringen i Meløy 2021.
    Innvilget tilskudd kr. 58 000,-
  • Råkk Huset AS: Søknad om støtte til opplæring og opprettholdelse av lokal møteplass.
    Innvilget tilskudd kr. 50 000,-
  • Myrvolltunet: Søknad om støtte til utbedring av elektrisk anlegg i driftsbygning.
    Innvilget tilskudd kr. 25 000,-
  • Støtt Lokalsamfunnsutvikling AS: Søknad om støtte til prosjektering og grunnarbeid av tre fotofugleskjul på Støtt.
    Innvilget tilskudd kr. 300 000,-

Saksprotokollen fra møtet finner du her.

Publisert: 16.11.2020