Du er her: Forside / Nyheter / En annerledes Meløypåske

En annerledes Meløypåske

Turer i nærmiljøet blir stikkord for årets påske, som blir helt annerledes enn hva vi er vant med.

Det blir en annerledes påske i år, sier ordfører Sigurd Stormo.

Midt i alle reiserestriksjoner og anbefalinger om å holde avstand kommer den største utfluktsperioden i året, hvor alle ønsker å dra på hytta, på fjelltur og fjæratur, eller samle storfamilien rundt middagsbordet.

Husk å følge råd og retningslinjer også i påsken

-Selv om påska kommer med sol og flott skiføre, må vi huske å følge de råd og retningslinjer som kommer fra myndighetene, sier Sigurd. Den dugnaden vi står i nå er viktig for å kunne nye bedre dager senere.

Grunnet mindre beredskap i påskefjellet har Norges Røde Kors bedt ivrige skigåere om å unngå de verste toppturene i påska. – Også her i Meløy vil det være mindre bedreskap i fjellet denne påska, sier Sigurd. -Fjellveien vil ikke bli brøytet, og Glomfjord jeger- og fiskeforening og DNT har stengt hyttene på fjellet.

Bruk turmulighetene i nærmiljøet

Det er også viktig at folk respekterer hytteforbudet, og begrenser reisevirksomheten. – Lad batteriene i ditt eget nærmiljø, oppfordrer Sigurd. – Vi er heldige som har mange flotte turmuligheter rett utenfor vår egen stuedør. – Pakk kvikklunsjen og appelsinen i sekken, og dra på tur, men husk å holde avstand til de du møter langs løypa.

Sist endret: 01.04.2020

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?