Du er her: Forside / Nyheter / En utfordring å få brukt opp tildelte doser

Har doser til overs

Vaksinasjonsteamet i Meløy opplever å ha doser til overs.

Meløy kommune har de siste ukene fått tildelt flere koronavaksinedoser, og opplever utfordringer med å få brukt alle dosene fortløpende.

Slik registrerer du deg for koronavaksinering

Vaksinasjonsteamet ber derfor om at alle som ønsker koronavaksinen, må huske å registrere seg for vaksinering via den digitale Helseboka på Meløy kommunes hjemmeside. 

Registrer deg koronavaksinering her

Husk å bestille time for vaksinering

Det er også viktig at alle som mottar SMS om at de nå kan bestille time for vaksinering, straks går inn i den digitale Helseboka via lenken i meldingen, og setter seg opp på ønsket time.

Dersom du av ulike grunner ikke kan møte til avtalt time, og har behov for å endre tidspunkt, ber vi om at du kontakter oss på koronavaksinasjonstelefonen 911 87 521, sier ledende helsesykepleier i Meløy kommune, Sonja Edvardsen. -Vi er veldig fleksible og kan tilpasse vaksineringstid etter behov.

Framskynder dose 2

Vaksinene har en holdbarhet på 4 uker, så ingen doser vil bli kastet, men utfordringer med å få folk til å møte til vaksinering gjør at vaksinasjonstiden vil bli forlenget utover høsten.

For å få brukt tildelte vaksinedoser, vil dose 2 kunne bli fremskyndet for enkelte. Dette gjelder særlig ansatte i skoler og barnehager, og andre som har ventet lenge på dose to.

Det skal være minimum 3 uker mellom dose 1 og dose 2, opplyser Edvardsen.

 

Ønsker du å få fremskyndet din dose 2? 

Ta kontakt med vaksinasjonsteamet på koronavaksinasjonstelefonen 911 87 521.

Publisert: 12.08.2021

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?