Du er her: Forside / Nyheter / Endrer informasjonsrutiner

Meløy kommune endrer måten å informere om smittesituasjonen i kommunen.

Regjeringen kom tirsdag 1. februar med nye nasjonale råd og anbefalinger. Meløy kommunes nettside er nå oppdatert i tråd med disse.

Endringene i testregimet gjør at Meløy kommune også endrer hvordan vi informerer om smittesituasjonen i kommunen. Til nå har vi daglig gjennom egne nyhetssaker informert om registrerte smittetall. Fra og med denne uken vil vi fortløpende legge ut nye smittetall på informasjonssiden for korona, og ikke som egne nyhetssaker. Ønsker du å holde deg orientert, finner du oppdatert informasjon her.

Skulle det oppstå smitte som krever ekstraordinære tiltak, vil vi informere med egne nyhetssaker på hjemmesiden og direkte til de berørte.

Vi gjør oppmerksom på at smittetallene er basert på de positive selvtestene innbyggere melder inn selv, og som gjøres frivillig, samt positive PCR-tester. Tallene viser derfor bare smittetrenden i Meløy, ikke det eksakte antall smittede

Publisert: 02.02.2022