Du er her: Forside / Nyheter / Engasjer deg

Med ditt engasjement kan du gjøre Meløy til et bedre sted for ungdom

Er du mellom 13 og 20 år? Engasjer deg!

Kultur og folkehelse søker etter ungdom mellom 13 og 20 år som ønsker å være med på å bestemme hva som skal skje for ungdom i kommunen.

Vi ser etter ungdom som er motiverte og som ønsker å gjøre en forskjell! Nå har DU muligheten til å være med på å påvirke hvordan ungdom skal ha det i Meløy! DU kan være med på å bestemme hva som skal skje, når det skal skje og hvor det skal skje! Benytt sjansen - engasjer deg! Du og ditt engasjement kan gjøre en stor forskjell!

Ungdom vet best hva ungdom trenger!

Du vil få mulighet til å engasjere deg i ulike typer arrangementer og man trenger ikke være med på alt. Kanskje noen kun vil stå for markedsføring og laging av plakater, mens andre kan komme med innspill til hvilke artister man ønsker til ungdomskonserter, søke penger til arrangementer, drifte ungdomsklubb eller lage helt nye arrangementer!

Ungdomsarrangementer: For ungdom - av ungdom!

Planen er å opprette ulike grupper med utgangpunkt i interesse og alder, ledet av oss på kulturkontoret. Tid som må medberegnes vil avhenge av hva du ønsker å engasjere deg i. Det vil likevel bli noen fysiske møter i løpet av året og en del kontakt gjennom sosiale medier.  Sammen med oss på kulturkontoret skal vi gjøre ungdomstilbudene i kommunen enda bedre. Dette skal være lærerikt og gøy!

Oppfyller du ett eller flere av disse kriteriene er du den vi leter etter:

•  Har du én eller flere gode idéer?
  • Kan du ta ansvar?
  • Har du lyst til å være med på å arrangere konserter, ungdomsklubb eller andre arrangementer?
  • Kan du bidra til at ungdomstilbudene i kommunen blir bedre?

Fordeler ved å engasjere deg:

•  Du får være med på å påvirke hva som skjer for ungdom i kommunen
  •  Du får unik erfaring med planlegging og gjennomføring av arrangementer
  • Erfaring med frivillig arbeid
  • Du får et større nettverk og nye venner

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å engasjere deg, har idéer eller enkelt og greit ønsker å vite litt mer om hva dette dreier seg om!

Kontakt fritidskonsulent Miriam Sollie Iversen

Mail: miriam.iversen@meloy.kommune.no