Du er her: Forside / Nyheter / Er din bedrift økonomisk rammet av koronautbruddet

Meløy Utvikling KF tilbyr rådgivning

Er din bedrift økonomisk rammet av koronautbruddet? Meløy Utvikling KF hjelper deg å få oversikt over ulike ordninger og tiltakspakker.

For bedrifter og bransjer som er særlig påvirket av koronakrisen er det iverksatt ulike økonomiske tiltakspakker og ordninger av regjeringen og fylkeskommunene for å dempe den økonomiske utviklingen.

Trenger du hjelp til å få oversikt over de ulike tiltakspakkene og ordningene, og hvordan din bedrift kan få hjelp til å komme seg gjennom denne vanskelige tiden?

Ta kontakt med Stine Estensen ved Meløy Utvikling KF for rådgivning og informasjon om de ulike tiltakspakkene, og hvordan din bedrift kan nyttiggjøre seg av disse.

Kontortid: mandag til fredag kl. 08.00-15.30
Epost: stine.estensen@mu.meloy.kommune.no