Du er her: Forside / Nyheter / Ergo- og fysioterapitjenesten inn i nye lokaler

Ergo- og fysioterapitjenesten flytter inn i nye lokaler

Ergo- og fysioterapitjenesten på flyttefot til Meløy helse- og velferdssenter.

Mandag 25. januar åpner den kommunale ergo- og fysioterapitjenesten i sine nye lokaler i Meløy helse- og velferdssenter.  

Kan gi et bedre tilbud til brukerne

Lokalene er lyse og moderne, og gir bedre plass for både ansatte og treningsgrupper. Ledende fysioterapeut Linda Elin Neverdal gleder seg til å kunne ta imot pasienter i de nye lokalene.  –Her kan vi gi et bedre tilbud til treningsgruppene våre, og de fleksible romløsningene gjør at vi kan jobbe mer effektivt og ha inne flere pasienter samtidig, forteller hun.

Med det nye senteret har man fått en samlokalisering av ergo- og fysioterapi tjenesten, legekontorer med legevakt, og Meløy frisklivssentral, i tillegg til 44 sykehjemsplasser, og 8 omsorgsleiligheter.

-Samlokaliseringen gjør at vi nå kan levere et mer publikumsvennlig tilbud, hvor brukerne har kort vei mellom de ulike tjenestene, sier Linda. -Det er heller ingen tvil om at samlokaliseringen gir bedre muligheter for samarbeid mellom tjenestene, fortsetter hun.

De nye lokalene til ergo- og fysioterapitjenesten er plassert i første etasje, med kort vei til legekontoret. Mellom ergo- og fysioterapitjenesten og legekontoret finner man den nye flotte kafeen som utgjør et naturlig møtested og allrom i bygget.

-Brukerne våre kan gå rett fra legekontoret og over til oss, forteller Linda, og både før og etter trening og legetime vil kafeen være et naturlig treffpunkt for brukerne. Den universelle utformingen av bygget gjør at også personer med funksjonsnedsettelser enkelt kan bevege seg rundt i bygget.

Koronarestriksjoner

I disse dager er ergo- og fysioterapi tjenesten i gang med flyttingen, og en tid fremover vil de ha redusert kapasitet til å ta imot pasienter. På grunn av koronarestriksjoner vil det også ta litt tid før man er ordentlig i gang med gruppetreninger.

-Av smittevern hensyn vil det dessverre ikke være mulig å stikke innom kontorene våre, forteller Linda, -men innbyggere som ønsker å nå oss kan ta kontakt per telefon. Telefonnumrene vil være de samme som tidligere.

Her finner du kontaktinformasjon til ergo- og fysioterapitjenesten.

Publisert: 18.01.2021

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?