Du er her: Forside / Nyheter / Et løft for Meløy

Er du engasjert og vil bidra til utvikling av Meløy?

Før jul ble det gjennomført en omfattende spørreundersøkelse for innbyggerne i Meløy kommune. Resultatene er nå samlet opp og vil legge grunnlag for videre utvikling av Meløy.

Meløy kommune og LÉVA Urban Design inviterer alle innbyggerne i Meløy til et åpent inspirasjonsforedrag den 23. januar kl 17.00-18.00 i kommunestyresalen (hovedinngangen på rådhuset vil være åpen). Her vil LÉVA Urban komme og fortelle om resultatene fra undersøkelsen. De vil også dele sine erfaringer om utvikling og omstilling i distriktskommuner og snakke om veien videre i arbeidet med å skape en kommune som er god å bo og leve i.

Inspirasjonsforedraget blir streamet for å nå ut til flest mulig. Se foredraget direktesendt på meloy.kommunetv.no. Du kan også se sendingen på et senere tidspunkt.

Etter foredraget kan du delta på et spennende og kreativt arbeidsverksted (passer for barn og voksne). Verkstedet er i rådhuskantina og vil være åpent mellom kl. 18 og 20. Verkstedet er åpent for alle og er gratis.

Sist endret: 17.06.2019