Du er her: Forside / Nyheter / Felles foreldremøte 20. september

Felles foreldremøte

Foreldremøte med Marco Elsafadi 20. september.

Foreldremøte er for alle foresatte i barnehagene og skolene i Meløy kommune. Foresatte har fått invitasjon fra sin barnehage og skole.

Kveldens tema er foreldresamarbeid, og vi møter Marco Elsafadi som foredragsholder over nett. Marco kaller seg relasjonshøvding, er norgesmester i basket, vinner av mesternes mester, jobber med motivasjon og forebyggende arbeid med barn og unge.

Denne kvelden vil Marco snakke om foreldresamarbeid til barns beste. Hvordan kan vi som foreldre og ansatte gjennom våre relasjoner, inkludering og godt samarbeid få trygge, glade og robuste Meløy barn og elever.

Meløy kommune er med i satsingen Inkluderende barnehage- og skolemiljø via Utdanningsdirektoratet. 

Om Marco Elsafadi

Marco Elsafadi (f.1976) er palestinsk flyktning og kom til Norge med familien i 1987. Han er basketballspiller på toppnivå og har representert det norske landslaget i 12 år.

I 1993 begynte Marco sitt engasjement for barn og unge og i 2002 stiftet han organisasjonen New Page som frem til 2011 jobbet med vanskeligstilt ungdom, rusproblematikk, skoleskulk, fritidsproblemer og vold.

I løpet av tre år utvidet organisasjonen til 60 ansatte og ble dermed en meget viktig støttespiller for barnevernet i både Oslo, Bergen og Stavanger.

Marco er opptatt av kraften som oppstår i relasjonen mellom mennesker – på godt og vondt. Livet handler om samarbeid. Mennesker bygger hverandre opp og bryter hverandre ned daglig. Er vi bevisst rundt vårt ansvar i samspill med våre medmennesker?

Publisert: 09.09.2022

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?