Du er her: Forside / Nyheter / Felles planleggingsdag

Felles planleggingsdag

Oppvekst ønsker velkommen til felles planleggingsdag.

Onsdag 18. august ønskes ansatte i barnehage, skole, sfo og PPT i Meløy kommune velkommen til en felles planleggingsdag.

Planleggingsdagen vil foregå digitalt fra kl. 08.00-15.30, og de ansatte samles på egen enhet.

Program for dagen:

• Kl. 08.00-08.15
    Velkommen ved Mona Mork, konstituert kommunalsjef Oppvekst
  • Kl. 08.15-12.00
    Forelesning ved Ingrid Lund. Tema: Muligheter og utfordringer i samarbeid med barn, foreldre og kollegaer på vei mot inkluderende prakisis.
  • Kl. 12.00-13.00
    Lunsj
  • Kl. 13.00-15.15
    Foredrag ved Marco Elsafadi. Tema: Motivasjon, motgang og mestring - til inspirasjon og ettertanke.
  • Kl. 15.15-15.30
    Avslutning ved Mona Mork

Om foredagsholderne:

• Ingrid Lund

Ingrid lund er professor i spesialpedagogikk og familieterapeut og jobber i dag ved Universitetet i Agder som førsteemansuensis. Hun har jobbet i skolen og i barne- og ungdomspsykiatrien i mange år, og har spesielt arbeidet med barn og unge som utfordrer omgivelsene med sin atferd.

• Marco Elsafadi

Marco Elsafadi er palestinsk flyktning som kom til Norge med familien i 1987. I 1993 begynte Marco sitt engasjement for barn og unge, og i 2002 stiftet han organisasjonen New Page som frem til 2011 jobbet med vanskeligstilt ungdom, rusproblematikk, skoleskult, fritidsproblemer og vold. Marco er opptatt av kraften som oppstår i relasjonen mellom mennesker, på godt og vondt. Livet handler om samarbied, Mennesker bygger hverandre opp og bryter hverandre ned daglig. Er vi bevisst rundt vårt ansvar i samspill med våre medmennesker?

Publisert: 09.08.2021