Du er her: Forside / Nyheter / Folkehelseuka 2021

Mye god folkehelse i å være sammen!

Bruk Folkehelseuka til å skape gode øyeblikk sammen!

Mye god folkehelse i å være sammen!

-Det er mye god folkehelse i å bry seg om andre, og finne på noe sammen, sier folkehelserådgiver Marlene B. Karlsen, når hun skal presentere Folkehelseuka 2021.

Folkehelseuka ble første gang arrangert i 2013 etter initiativ fra Nordland Fylkeskommune. Da med bakgrunn i et ønske om å synliggjøre alt det gode og positive folkehelsearbeidet som skjer i Nordland i regi av kommune og frivilligheten.

-Det skjer mye godt folkehelsearbeid i Meløy, sier Blomstereng. -Det har vi vist gjentatte ganger gjennom rikholdige program for Folkehelseuka. I år ønsker hun imidlertid å gjøre hver enkelt mer bevisst på at man kan gjøre en forskjell i andres liv, og viktigheten av å gjøre ting sammen.

- De store arrangementene kan ikke erstatte de små møtepunktene mellom mennesker, sier Blomstereng, og minner om at det er mye god folkehelse i det å være sammen med andre!

Oppfordring til deg i Folkehelseuka!

I Meløy markeres Folkehelseuka i perioden 10 til 19. september. Vi oppfordrer alle til å bruke Folkehelseuka til å skape gode øyeblikk sammen med noen som trenger det litt ekstra.

Ha ei flott folkehelseuke!

Programmet for Folkehhelseuka 2021 finner du her.

Publisert: 09.09.2021