Du er her: Forside / Nyheter / Fylkeshelseundersøkelsen

Fylkeshelseundersøkelsen - delta på webinar

Den 10. juni holder Nordland fylkeskommunen et webinar der resultatene fra undersøkelsen skal presenteres og diskuteres.

Resultatene er svært relevante for alle offentlige beslutningstakere med en sammfunnsutviklingsrolle, samt forskningsmiljøer som kan bidra med gode analyser. Men resultatene er også relevante for frivillige organisasjoner, næringslivet, og alle som er interessert i både hvordan nordlendinger opplever å være en del av nordlandssamfunnet, og også hvordan nordlandssamfunnet utvikler seg framover. Resultatene har man også fordelt etter region, alder, utdanningsnivå og kjønn. Dette gir oss en viktig og god oversikt på både utfordringene og suksessene i samfunnsutviklingen i Nordland.

For noen måneder siden ble 52.000 Nordlendinger invitert for å svare på Fylkeshelseundersøkelsen, en innbyggerundersøkelse som er en del av en nasjonal satsning i samarbeid med Folkehelseinstituttet, Universitet i Tromsø og Nordland fylkeskommune. Innbyggerne ble spurt om blant annet hvor fornøyd de er med bo- og nærmiljø, egen helse, og lokale og regionale fasilitetstilbudet. Deltakelsen i Nordland var rekordhøy, og Meløy hadde høy svarprosent. Så takk til alle dere som deltok!

Folkehelseinstituttet og Senter for Samisk Helseforskning skal presentere resultater fra hver sine rapporter. Deretter blir det muligheter for spørsmål fra publikum og en paneldiskusjon sammen med representanter fra blant annet Nordland fylkeskommune for å diskutere hvordan resultatene fra undersøkelsen skal bidra til å bygge et attraktivt og bærekraftig nordlandssamfunn videre.

Bli med den 10. juni og ta del i denne kunnskapen og utviklingen!   

Programmet og veiledning hvordan du blir med.

Alternativt kan man bruke denne linken: https://www.nfk.no/aktuelt/webinar-sosial-barekraft-i-et-attraktivt-nordlandssamfunn.1031743.aspx

Du finner også arrangementet på facebook: https://www.facebook.com/events/3085622391460556/

Mer informasjon om undersøkelsen finner du her:

https://www.nfk.no/tjenester/folkehelse/fylkeshelseundersokelsen/

https://www.fhi.no/div/helseundersokelser/fylkeshelseundersokelser/

Sist endret: 19.05.2020

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?