Du er her: Forside / Nyheter / Helsestasjon for ungdom åpner i Glomfjord

Åpner i Glomfjord

Helsestasjon for ungdom åpner i Glomfjord.

Fra 27. oktober er helsestasjon for ungdom å finne på Glomfjord helsestasjon.

Tilbudet i Glomfjord vil være åpent hver tirsdag i partallsuker. Tirsdager i oddetallsuker er helsestasjon for ungdom å finne på Ørnes helsestasjon. Åpningstider begge steder er fra kl. 14.30-17.30.

Helsestasjon for ungdom er et drop-in tilbud for ungdom i alderen 13-25 år, og hadde oppstart i slutten av august. Fra starten av var tilbudet lokalisert til Enga skole og Ørnes helsestasjon. Grunnet lite pågang på Enga skole, flytter de nå tilbudet til Glomfjord helsestasjon.

-Vi ønsker å være der ungdommene når oss, og der vi kan nå flest mulig i målgruppa vår, sier helsesykepleierne Kristine Küspert og Siv Griegel. Etter å ha hatt drift i to måneder ser de at tilbudet i hovedsak blir bruk av eldre ungdommer, elever på videregående skole og lærlinger.

-Men vi vil fortløpende evaluere tilbudet, og se hvor behovet er størst, sier Kristine Küspert.

I høst har de hatt et nært samarbeid med vikarierende kommune psykolog Camilla Johnsen, med tilbud om drop-in timer i forbindelse med åpen helsestasjon for ungdom. Fra november blir turnuslege Ivan Matic en del av teamet, når Kristine Küspert går ut i svangerskapspermisjon.

Helsestasjon for ungdom bruker instagram som kanal for å nå ut til ungdommene med informasjon og oppfordrer alle ungdommer i Meløy til å følge dem under emneknaggen hfumeloy. Her legger de ut fortløpende informasjon om åpningstider og andre ting som kan være nyttig for ungdom i Meløy.

Er det vanskelig får deg å nå helsestasjon for ungdom i åpningstiden? Ta gjerne kontakt med Siv Griegel på telefon 912 49 529 for nærmere avtale.

Her kan du lese mer om Helsestasjon for ungdom.

Publisert: 27.10.2020

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?