Du er her: Forside / Nyheter / Holdningsskapende foredrag

Holdningsskapende rusforedrag

Leo Ajkic holder foredrag for elever og foresatte.

Avdeling for Kultur og folkehelse er stolt av å kunne presentere at Leo Ajkic kommer til Meløy. Leo Ajkic er blant annet kjent for dokumentarserien Rus på NRK. I serien undersøker han sannheten om rus - på godt og vondt. Dette er tema når han kommer hit til oss. 

Vi inviterer elever på ungdoms- og videregående skole til et holdningsskapende rusforedrag. Det blir tre foredrag den 3. og 4. mai:

 • 3. mai kl. 17.45-19.15
  For følgende skoler: Glomfjord, Enga, Meløy og Bolga
  Målgruppe: elever i 8.-10. trinn og deres foresatte
 • 3. mai kl. 20.00-21.30
  For følgende skoler: Ørnes og Neverdal EnSpire
  Målgruppe: elever i 8.-10. trinn og deres foresatte
 • 4. mai kl. 10.00-11.30
  For følgende skoler: Meløy videregående avd. Inndyr, Ørnes og Glomfjord
  Målgruppe: elever 

Kommunens ledelse er bekymret over resultatene fra Ungdata i Meløy, når det gjelder holdninger til trafikk og rus. De ønsker derfor holdningsskapende tiltak på temaet. - Vil dere snakke med oss om rus, så må dere finne den rette personen, sa Meløy ungdomsråd. Det er vi glad for at vi nå har funnet. 

Arrangementet er i samarbeid skolene og er obligatorisk for elevene. Vi oppfordrer foresatte til ungdomsskoleelever til å få med seg dette viktige budskapet! 

Det blir satt opp busstransport tur/retur fra skolene til Meløy kulturhus. Transport for elever på ungdomstrinn og deres foresatte, krever påmelding til kontaktlærer senest 20. april.

Litt om Leo Ajkic
Fra Bergen med rungende røst og klar tale. Leo Ajkic har siden 2007 vært en nyskapende, uredd og engasjert mediepersonlighet. Med et brennende samfunnsengasjement og utradisjonell tilnærming, til de store og små spørsmålene i livet, har Leo flyttet og utfordret grenser. Siden 2010 har han ledet og bidratt til en rekke radio- og tv-produksjoner.

Invitasjoner

Til elever og foresatte på ungdomstrinn

Til elever på Meløy videregående skole

Publisert: 04.04.2022

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?