Du er her: Forside / Nyheter / Høring Forskrift om vann- og avløpsgebyr

Høring

Vi ønsker å høre din mening om endringer i Forskrift om vann- og avløpsgebyr, Meløy kommune, Nordland.

Send dine innspill til Meløy kommune, Plan- og kommunalteknikk, Gammelveien 5, 8150 Ørnes eller postmottak@meloy.kommune.no innen 31. august 2019.

Utvalget for plan- og kommunalteknikk vedtok i møte den 27. juni 2019 å legge forslag til endret Forskrift om vann- og avløpsgebyr, Meløy kommune, Nordland ut på høring.

De foreslåtte endringene er i forhold til praktiske rutiner rundt vannmålere og faktureringssystem, og mulighet for reduksjon av tilknytningsgebyr. Under behandling i utvalget for Plan og kommunalteknikk, kom det også et forslag som åpner for reduksjon i vannavgiften for landbrukseiendommer med melkeproduksjon/storfe.

Forskriften legges ut til høring i perioden 9. juli - 31. august 2019, og behandles av kommunestyret høsten 2019. Endret forskrift trer i kraft 1. januar 2020.

Høringsutkastet kan du se her

Eksisterende forskrift finner du her

Saksprotokoll fra behandlingen i Plan og kommunalteknikk finner du her

Kom med innspill innen 31. august