Du er her: Forside / Nyheter / Høyspentfestivalen

HØYSPENTFESTIVALEN

Ny festival sommeren 2022
Endelig er det offisielt:
Sett av datoene 03.-06. august 2022 – for da arrangeres musikk- og kulturfestivalen HØYSPENTFESTIVALEN for første gang i Meløy!
Festivalen har fått navnet HØYSPENTFESTIVALEN fordi publikum kan forvente høy spenning i tillegg til at Meløy er en kraftkommune. Vi håper at Meløys befolkning og andre tilreisende tar godt imot festivalen, sprer budskapet og ikke minst – engasjerer seg og deltar! Festivalkonseptet er bygd opp slik at frivillige lag og foreninger, og profesjonelle lokale aktører, skal få ta stor del i utformingen av festivalen hvert år. Dette er befolkningens festival, og målsettingen er at lokalbefolkningen skal eie Høyspentfestivalen – og være dens kreative pådrivere. Festivalarrangementene vil flyttes til nytt sted hver dag, og stedene vil variere fra år til år. Dette er fordi hele Meløys befolkning skal få mulighet til å ta del i festivalen. Vi skal også vise frem Meløy fra sin beste side – med lokalbefolkningens kunnskap, engasjement og hjerte som utgangspunkt.
Høyspentfestivalen deler slagordene «raus og kraftfull» med Meløy kommune.
Gled deg til første uke i august – da blir det endelig en SOMMERFESTIVAL i Meløy igjen!
Programmet for festivalen er ikke fastsatt enda, men hold deg fast og følg med i spenning! Profesjonell logo vil komme etter hvert, og mer informasjon om de ulike arrangementene samt artistslipp vil offentliggjøres når alt er klart. Facebook-side for festivalen vil komme senere, men du kan allerede nå gå inn på www.hoyspentfestivalen.net for å få en sniktitt på festivalkonseptet!
Vi gleder oss til festivalsommer i Meløy!
Med vennlig hilsen Kulturkontoret

Publisert: 31.01.2022