Du er her: Forside / Nyheter / Hva skjer i helga

Helgen 03.-05. september er det mye som skjer

I helgen 03.-05. september skjer det mye i Meløy. Kom deg ut, og delta på ett eller flere av arrangementene.

Joker’n ungdomsklubb starter opp igjen 03. september. Ungdom fra hele kommunen ønskes velkommen klokken 19:30-23:00. Det er gratis inngang, biljard, playstation, musikk og kiosksalg med mer.

Speidernes interesseforening arrangerer loppemarked på Tidemannbrygga, Ørnes, klokken 14:00-20:00 på fredag 03. september og klokken 11:00-17:00 lørdag 04. september. Det oppfordres til å ta med munnbind, samt holde én meters avstand. Loppemarkedet vil også holde åpent helgen 17. og 18. september.

Lørdag 04. september kan du reise 100 år tilbake i tid. Jæradagen arrangeres av Jærarampen, og det vil bli servering, salgsboder, underholdning og leker i den vakre grenda. Arrangementet varer fra klokken 11:00 til 15:00 på Jæra i Glomfjord.

Meløy Gatebil stiller ut biler på fyllinga på Ørnes fra klokken 12:00 lørdag 04. september. Det vil bli salg av brus og diverse, og du kan stemme på de bilene du liker best. Du vil også få mulighet til å bli medlem av klubben dersom du ønsker det. Ta turen og bli kjent med Meløy Gatebil!

Herrene fra Foppall på VGTV, Morten Ramm, Bernt Hulsker og Martin Sleipnes, arrangerer Ørnesdagan / Foppall lørdag 04. september i rådhusparken på Ørnes, i samarbeid med Ørnes grendelag. Ta med egen klappstol og kjøp billett på forhånd https://ebillett.no/meloykommune/6854757. Arrangementet er for hele familien og starter klokken 14:00.

I regi av Meløy turlag kan du gå Sabotørruta lørdag 04. september. Vandringen går i fotsporene til sabotørene som under krigen gjennomførte operasjon Muskedunder. Turen går i storslått og brutal natur, så dette er å regne som en krevende fjelltur. Oppmøte ved skianlegget i Bjerangsfjord. Fra fylkesveien følger du grusveien innover dalen til skihytta ved veis ende. Oppmøte kl. 11.00. Påmelding via linken https://www.bot.no/aktiviteter/132086/895627/

Søndag 05. september kan du lene deg tilbake på Glomfjord Kino. Klokken 17:00 vises filmen «Clue: Maltesergåten», og klokken 18:30 kan du se «Shang-Chi and the Legend of the Sword».

Vi vil oppfordre alle arrangører til å legge inn arrangementer i Kulturkalenderen. Denne finner du på Meløy kommunes hjemmesider.

Med dette ønsker vi dere ei flott og innholdsrik helg når den tid kommer.

Med vennlig hilsen Kulturkontoret

Publisert: 01.09.2021