Du er her: Forside / Nyheter / Informasjon om politisk arbeid

Informasjon om politisk arbeid

Informasjon om politisk arbeid i kommunestyre og formannskap.

I forbindelse med koronautbruddet har kommunestyret vedtatt å delegere myndighet til formannskapet med unntak av lovbestemmelser som kommunestyret ikke har adgang til å delegere. Dette for å håndtere koronakrisen.

Kommunestyret møtes neste gang torsdag 7. mai.

Formannskapet med ukentlige møter

Formannskapet vil i tiden framover ha fjernmøte hver torsdag for å følge situasjonen rundt koronakrisen tett.

I møtet torsdag 2. april vedtok formannskapet videreføring av forskrift om utvidet karantenebestemmelse i Meløy kommune.

Forskriften finner du her.

Etter henvendelse fra fylkesrådet i Nordland, hvor kommunene ble bedt om å se på hvilke prosjekter i fylkeskommunalregi som kan iverksettes for å avbøte situasjonen for arbeidstakere og næringsliv i fylket i forbindelse med koronakrisen, vedtok formannskapet å løfte fram følgende prosjekter:

• Utbedring av fylkesvei 17 mellom Ørnes og Glomfjord
  • Reipå havn med mudring, forlengelse av moloen og tilrettelegging av nytt industriareal
  • Utbygging av fiber
  • Overfart og parkering av Svartisen

Dette ble oversendt i brev fra ordfører til fylkesrådet i Nordland torsdag 2. april.

Formannskapet har sitt neste møte torsdag 9. april.

Protokoll fra møtet i formannskapet torsdag 2. april finner du her

Sist endret: 06.04.2020