Du er her: Forside / Nyheter / Informasjonsmøte Helgeland Smolt AS

Godt oppmøte på Helgeland Smolt AS sitt informasjonsmøte.

Den 17. august hadde Helgelandt Smolt AS informasjonsmøte om byggingen av det nye smoltanlegget på industritomten i Kilvika. Anlegget etableres med stort fokus på fiskehelse og biosikkerhet, der målet er å produsere Norges friskeste fisk. I overkant av 50 interessenter møtte opp på informasjonsmøtet på Myrvoll kulturgård. 

I møtet presenterte Helgeland Smolt AS prosjektet, og gikk igjennom fremdriftsplanen og aktiviteten i området fremover. Deltakerne fikk presentert en illustrasjonsvideo som viser anlegget både utvendig og innvending etter ferdigstillelse.

Fra Meløy kommune deltok Anne Marit Stork fra Plan, utvikling og næring, i tillegg til ordfører og kommunedirektør. De informerte om prosessen fra reguleringsplan frem til byggeprosessen som nå skal starte. Ordfører Sigurd Stormo delte noen tanker om mulighetene for resten av næringsområdet.

Helgeland Smolt understrekte viktigheten av god dialog med lokalbefolkningen og interessenter både underveis i byggeprosjektet og når anlegget er ferdig og satt i drift.

Til slutt takket daglig leder Tor Arne Gransjøen for fremmøte og gjentok oppfordringen sin om at hvis noen skulle ha spørsmål eller innspill i byggeprosessen så var det bare å ta kontakt.

Publisert: 18.08.2023

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?