Du er her: Forside / Nyheter / Innsamling av brøytestikker

Innsamling av brøytestikker

Innsamling av brøytestikker 2021.

Ønsker ditt lag eller forening å delta i konkurransen om å samle inn brøytestikker?

Innsamling av brøytestikker på alle kommunale veier fordelt på fem roder, tre roder i Nordbygda, og to roder i Sørbygda.

Deltakelse i konkurransen kan begrenses til å gjelde bare Nordbygda, eller bare Sørbygda, da må dette spesifiseres i søknaden.

Lag/foreninger som ønsker å delta i konkurransen må melde sin interesse pr. epost til postmottak@meloy.kommune.no innen den 22. april 2021.

Konkurransen blir avgjort med trekning.

Kart over rodene vil bli utdelt til dem som vinner trekningen. Innsamlingen må være utført innen 16. mai 2021.

Meløy kommune utbetaler kr. 7.000, - pr. rode mot regning, når arbeidet er utført og godkjent.

Forutsetninger:

• Kontrakt skrives før arbeidet starter.
  • Det oppnevnes en ansvarlig/kontaktperson for laget/foreningen.
  • Veistikkene skal være ferdig innsamlet til og med 16. mai 2021.
  • Alle stikker inntil 30 meter fra veiskulder skal samles inn, dette gjelder hele stikker og deler av stikker.
  • Stikkene skal leveres på anvist plass.
  • Stikkene skal sorteres på to pallestativ, en for brukbare stikker, og en for defekte.
  • Det avtalt beløp for arbeidet, utbetales mot regning.
  • Kommunen skal godkjenne arbeidet før utbetaling.

Publisert: 14.04.2021