Du er her: Forside / Nyheter / Innsamling av brøytestikker

Innsamling av brøytestikker

Bli med i konkurransen om innsamling av brøytestikker.

Innsaming av brøytestikker på alle kommunale veier er fordelt på fem roder, tre roder i nordre Meløy og to roder i søndre Meløy.

Deltakelse i konkurransen kan begrenses til å gjelde bare nordre eller bare søndre Meløy. Dette må da spesifiseres i søknaden.

Meld din interessen innen 25. april

Lag/foreninger som ønsker å delta i konkurransen må melde sin interesse pr. epost til postmottak@meloy.kommune.no innen den 25. april 2022.

Konkurransen blir avgjort med trekning.

Skal være utført innen 16. mai

Kart over rodene vil bli utdelt til dem som vinner trekningen. Innsamlingen må være utført innen 16. mai 2022.

Meløy kommune utbetaler kr. 7.000, - pr. rode mot regning, når arbeidet er utført og godkjent.

Forutsetninger:

• Kontrakt skrives før arbeidet starter.
  • Det oppnevnes en ansvarlig/kontaktperson for laget/foreningen.
  • Veistikkene skal være ferdig innsamlet innen 16. mai 2022.
  • Alle stikker inntil 30 meter fra veiskulder skal samles inn, dette gjelder hele stikker og deler av stikker.
  • Stikkene skal leveres på anvist plass.
  • Stikkene skal sorteres på to pallestativ, en for brukbare stikker, og en for defekte.
  • Det avtalt beløp for arbeidet, utbetales mot regning.
  • Kommunen skal godkjenne arbeidet før utbetaling.

Publisert: 07.04.2022