Du er her: Forside / Nyheter / Innsamling av veistikker

Innsamling veistikker

Bli med i konkurranse om innsamling av veistikker.

Innsamling av veistikker på alle kommunale veier er fordelt på fem roder, tre roder i Nordbygda, og to roder i Sørbygda. Deltakelse i konkurransen kan begrenses til å gjelde bare Nordbygda, eller bare Sørbygda, da må dette spesifiseres i søknaden.

Lag/foreninger som ønsker å delta i konkurransen må melde sin interesse pr. epost til:
postmottak@meloy.kommune.no  innen den 27. april 2020.

Konkurransen blir avgjort med trekning.
Kart over rodene vil bli utdelt til de som vinner trekningen. Innsamlingen må være utført innen 16. mai 2020. Meløy kommune utbetaler kr. 7.000, - pr. rode mot regning, når arbeidet er utført og godkjent.

FORUTSETNINGER:
• Kontrakt skrives før arbeidet starter.
• Det oppnevnes en ansvarlig/kontaktperson for laget/foreningen.
• Veistikkene skal være ferdig innsamlet til og med 16. mai 2020.
• Alle stikker inntil 30 meter fra veiskuld er skal samles inn, dette gjelder hele stikker og deler av stikker.
• Stikkene skal leveres på anvist plass.
• Stikkene skal sorteres på to pallestativ, en for brukbare stikker, og en for defekte.
• Det avtalt beløp for arbeidet, utbetales mot regning.
• Kommunen skal godkjenne arbeidet før utbetaling.

Sist endret: 21.04.2020