Du er her: Forside / Nyheter / Inviterer til planleggingsdag

Felles planleggingsdag

Ønsker velkommen til felles planleggingsdag med tema inkluderende barnehage- og skolemiljø.

Fredag 20. november samles alle ansatte i Meløybarnehagene, Meløyskolen, og andre relevante enheter til en digital planleggingsdag med tema inkluderende barnehage- og skolemiljø i Meløy.

Inkluderende barnehage- og skolemiljø har vært et satsningsområde i Meløy kommune siden Glomfjord og Halsa skole deltok i læringsmiljøprosjektet i perioden 2016-2018. Nå deltar resten av skolene og barnehagene i Utdanningsdirektoratets nasjonale kompetanseutvikling «Inkluderende barnehage- og skolemiljø», som varer fram til 2023.

Satsningen skal styrke Meløyskolens og Meløybarnehagenes kompetanse til å opprettholde, og skape inkluderende barnehage- og skolemiljøer, og forebygge, avdekke og håndtere mobbing og andre krenkelser.

Som en del av programmet på planleggingsdagen vil den kjente foredragsholderen Marco Elsafadi dele av sine egne erfaringer, snakke om motivasjon og betydningen av gode relasjoner mellom barn og voksne.

Program for dagen:

08.00-08.45: Enhetene gjør seg klare for felles foredrag
08.45-09.00: Innlegg av kommunalsjef Oppvekst, Tarald Sæstad
09.00-12.00: Foredrag ved Marco Elsafadi
12.00-12.45: Lunsj

Etter lunsj blir det gruppearbeid fram til kl. 15.30.

Om Marco Elsafadi

Marco Elsafadi (44) er en palestinsk flyktning som kom til Norge med familien i 1987. Han er basketballspiller på toppnivå, og har representert det norske landslaget i 12 år. I 1993 begynte Marco sitt engasjement for barn og unge, og i 2002 stiftet han organisasjonen New Page som fram til 2011 jobbet med vanskeligstilt ungdom, rusproblematikk, skoleskulk, fritidsproblemer og vold.

Her leser du mer om Udirs nasjonale satsning «inkluderende barnehage- og skolemiljø».

Publisert: 13.11.2020