Du er her: Forside / Nyheter / Joker'n Ungdomsklubb

Joker'n Ungdomsklubb

Joker'n har fått eget ungdomsstyre

Joker'n Ungdomsklubb holder til i Kulturfabrikken på Ørnes og er et fritidstilbud for ungdommer i aldersgruppen 8. klasse til og med 3. klasse på videregående. Tilbudet er gratis og klubben har åpent fredager i partallsuker fra klokken 19:30 til 23:00. 

Etter å ha vært voksenstyrt over en lengre periode har Joker'n endelig fått et eget ungdomsstyre, og fredag 25. mars ble Simen Haug valgt til leder og Oline Meosli valgt som nestleder. HURRA!

Styret består av en flott gjeng som er engasjerte, kreative og ansvarfulle ungdommer. De har mange gode idéer, og sammen med Kulturkontoret skal de utvikle Joker'n til å bli et enda bedre møtested for ungdom. Fredag 08. april arrangerer styret Påskekveld, og i denne forbindelse blir det blant annet konkurranser og påskepynt i lokalene. 

Joker'n Ungdomsstyre ønsker å utvikle Joker'n, og de er derfor på utkikk etter sponsorer og gode støttespillere. Kanskje stikker én av disse hyggelige ungdommene innom DIN bedrift for å høre om dere vil være med på å støtte klubben.

Styret gleder seg til fredag 08. april og håper at mange ungdommer tar turen innom Påskekvelden!

Publisert: 06.04.2022

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?