Du er her: Forside / Nyheter / Kilvik næringsareal

God interesse for næringsareal

Nå skal formannskapet ta stilling til hvilke selskaper som får mulighet for opsjon på Kilvik næringsareal.

Torsdag denne uken vil formannskapet ta stilling til hvilke selskaper som får mulighet for opsjon på Kilvik næringsareal. Det har vært god interesse for området og kommunen har gjennomført møter med alle interessentene der de fikk legge frem sine planer.

Reguleringsplan for Kilvik næringsområde ble vedtatt av kommunestyret i oktober 2019, og tre områder for framtidig næring ble lyst ut for leie. Området avsatt til næringsareal utgjør 110 dekar.  Følgende selskap har meldt sin interesse:

• Helgeland Smolt AS
  • Hydrokraft AS
  • Neverdal Eiendomsselskap AS

Dette er en milepæl i arbeidet med å få til nye næringsetableringer i Meløy, sier Sigurd Stormo. Ved å tilrettelegge for nye næringsareal kan Meløy kommune være med å bidra til videre næringsutvikling.

Endelig sak på opsjon vil bli lagt fram i egen sak for formannskapet og kommunestyret senere i prosessen.

Sist endret: 11.03.2020