Du er her: Forside / Nyheter / Kommunedelplan fysisk aktivitet og naturopplevelser

Kommunedelplan fysisk aktivitet og naturopplevelser

Planen gjelder for perioden 2021-2024 og ble vedtatt av kommunestyret i sak 19/21.

Meløy kommune skal fremme befolkningens helse, trivsel og gode sosiale og miljømessige forhold. Alle har selvstendig ansvar for egen helse, men kommunen skal legge til rette for at man enkelt kan ta gode valg som forebygger sykdom, skade og lidelse og fremmer trivsel og sosialt fellesskap.

Kommunedelplan for fysisk aktivitet og naturopplevelser er et politisk dokument og et styringsverktøy for å oppnå målsettingen kommunen når det gjelder anlegg og aktiviteter for idrett og fysisk aktivitet.

Målsetting i planen er: I Meløy kommune har alle grupper i befolkningen, i eget nærmiljø eller i kommunen ellers, gode muligheter til allsidig fysisk aktivitet og naturopplevelser.

I planen finner du blant annet utfordringer vi står overfor, handlingsprogram for aktivitet og anlegg, finansieringsordninger og en oversikt over aktiviteter og anlegg.

Publisert: 14.07.2021