Du er her: Forside / Nyheter / Kommunedirektørens forslag til budsjett

Forslag til budsjett og økonomiplan for 2021-2024

Kommunedirektøren Adelheid B. Kristiansen har lagt fram sitt forslag til budsjett og økonomiplan for 2021-2024.

Mandag 2. november la kommunedirektør Adelheid B. Kristiansen fram kommunedirektørens forslag til budsjett for 2021, og økonomiplan for 2021-2024.

-Å komme i mål med budsjett og økonomiplan for 2021-2024 har vært svært krevende, sier kommunedirektør Adelheid B. Kristiansen. Stort inntektsbortfall og økende kostnader med å levere tjenester til innbyggerne, som ikke gjenspeiles i overføringer fra staten, har forsterket utfordringen.

-Den økonomiske situasjonen tvinger nå fram store strukturelle grep litt tidligere enn forventet , sier kommunedirektøren.

Her kan du lese hele budsjettdokumentet

Her finner du kommunedirektørens presentasjon

Budsjettforslaget blir nå oversendt til råd og utvalg for videre behandling.

• Formannskapet 12. november
  • Kommunestyret 3. desember.

Send inn ditt spørsmål til kommunedirektøren

Har du spørsmål knyttet til budsjett og økonomiplan?
Send inn ditt spørsmål til kommunedirektøren på epost: adelheid.kristiansen@meloy.kommune.no.

Publisert: 02.11.2020