Du er her: Forside / Nyheter / Kommunestyremøte 26. mars avlyst

Kommunestyremøtet 26. mars avlyst

Kommunestyremøtet 26. mars er avlyst. I stedet møtes formannskapet til ekstraordinært møte.

Grunnet koronautbruddet er kommunestyremøtet som skulle vært torsdag 26. mars avlyst. I stedet møtes formannskapet til ekstraordinært møte. 

Den politiske ledelsen ser nå må muligheten for å gjennomføre framtidige møter som såkalte fjernmøter. Dette i henhold til midlertidig forskrift om gjennomføring av fjernmøter i folkevalgte organer. 

-Vi står nå i en helt spesiell situasjon, sier ordfører Sigurd Stormo. Meløy rådhus har vært stengt for publikum og møtevirksomhet siden fredag 13. mars. Vi har nå startet å se på løsninger for å avvikle kommunestyremøter framover dersom situasjonen vedvarer lenge, sier han. 

Formannskapet vil gjennomføre sitt første fjernmøte førstkommende torsdag. Der vil formannskapet drøfte situasjonen man står i nå, og vurdere hvordan man i Meløy kan organisere det politiske arbeidet fremover.  I tillegg vil formannskapet behandle to saker som skulle vært oppe i kommunestyret den 26. mars. Dette gjelder reguleringsplan for Enspire skole og forlengelse av opsjon for Blåfjell boligfelt.

 -Dette i henhold til delegasjonsreglementet som ble vedtatt i kommunestyret i februar, sier ordfører Sigurd Stormo. 

Saksliste formannskapsmøte 26. mars

Midlertidig forskrift om gjennomføring av fjernmøter i folkevalgte organer i kommuner og fylkeskommuner for å begrense spredning av Covid-19

Sist endret: 24.03.2020

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?