Du er her: Forside / Nyheter / Kommunestyremøte 8. februar 2024

Kommunestyremøte 8. februar.

Årets første kommunestyremøte er på torsdag 8. februar kl. 9.00 til 15.30.

Møtet kan følges på nett-TV. 

I dette møtet har vi flere spennende saker som skal diskuteres, blant annet bosetting av flyktninger, Arctic Race of Norway og endring av takseringsmetode for eiendomsskatt.

002/24 - Bosetting av flyktninger

Behovet for bosetting av flyktninger i Norge er stort, og IMDI anmoder Meløy kommune om å bosette 70 flyktninger i 2024. Flyktningene kommer fra Ukraina, men også andre konfliktområder i verden. 

003/24 - Arctic Race of Norway

Arctic Race of Norway (ARN) er et internasjonalt sykkelritt som arrangeres for 11. gang i Norge. I år er Meløy kommune startsted for 4. etappe i rittet den 7. august, som vil si at Meløy er en vertskommune for Arctic Race of Norway. Det inkluderer samarbeidsavtale med Arctic Race of Norway og distribusjon av midler til bland annet folkefest.

006/24 - Endring av takseringsmetode eiendomsskatt

I 2023 og 2024 ble det vedtatt at boliger i Meløy kommune skal takseres for eiendomsskatt. Takstfirma ble engasjert, og matrikkelen til kommunen skulle også oppdateres. 

Etter oppfølgingsmøter med taksfirma er konklusjonen at takseringsarbeidet ikke vil være ferdig innen utskrivningsfirsten 1. mars 2024 uten vedtaksendring. 

 

Fullstendig saksliste for kommunestyremøtet kan du finne i møtekalenderen. 

Publisert: 06.02.2024

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?