Du er her: Forside / Nyheter / Konfliktråd

Er du en engasjert person som har lyst på nye utfordringer?

Konfliktrådet i Salten og Helgeland søker etter nye meklere i Meløy kommune.

Oppgave
Meklernes oppgave er å legge til rette for dialog mellom partene. Dette blir gjort i forsamtaler og direkte møter. Konfliktrådene benytter seg av mekling som metode.

Om Konfliktrådet
Konfliktrådet er en legmannsordning der det ikke stilles formelle krav til utdanning eller praksis, men det legges stor vekt på personlig egnethet. Konfliktrådet i Salten og Helgeland har i dag 45 meklere. Konfliktrådet ønsker en bredt sammensatt meklergruppe med hensyn til alder, kjønn og bakgrunn som gjenspeiler lokalsamfunnet der du bor. Personer med annen etnisk bakgrunn oppfordres til å søke.

Fire år
Meklerne oppnevnes for fire år og vi søker etter personer som har interesse for, og ikke minst tid til vervet. Søkerne må være over 18 år, ha plettfri vandel, og god norsk skriftlig og muntlig formidlingsevne. Obligatorisk grunnopplæring (4+3 dager) vil bli gitt før oppnevning, samt regelmessig oppfølging, individuelt og sammen med de andre meklerne i konfliktrådet.

Godtgjørelse
Å være mekler er ingen jobb, men et verv som godtgjøres. Vervet godtgjøres for tiden med kr 195 per time og foregår stort sett på ettermiddags- og kveldstid.

Søknadsfrist
Frist for å søke er 26. januar 2019.

For nærmere informasjon ta kontakt med

  • Morten Daleng, telefon 22 77 74 22  
  • Kari Vik, telefon telefon 22 77 74 21 
  • Mona Hammerfjeld, mobil 97 51 33 36

eller

Send e-post

Mer informasjon
Du finner søknadsskjema på Konfliktrådets nettside.

Sist endret: 12.12.2018

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?